Autohjælp uden abonnement

Autohjælp uden abonnement – Hos Autotransportfirmaet, tilbyder vi måske verdens bedste service i forbindels med autohjælp. Du kan nemlig få rigtig gode og konkurrence dygtige priser selv uden abonnement.

Kontakt osVores blog

Autohjælp uden abonnement – endda med gode priser

Med mere end 6 års erfaring i branchen tilbyder vi autohjælp uden abonnement men med god service og endnu bedre priser. Vi har valgt at tilbyde det billigt selv uden abonnement, for vi er sikre på, at vi kn vinde dig over til et abonnement med vores gode service. Du ser nemlig altid vores medarbejdere med et stort smil. Dette gør sig gældende, hvad enten du skal bruge autotransport sjælland eller autotransport københavn, eller bare generelt autotransport så kan vi hjælpe lige præcis dig. Med mere end 6 års erfaring i branchen og med tilknytning til mekanikere og in-house bileksperter, så kan vi altid hjælpe!

Autohjælp uden abonnement, men med tanke for miljøet.

Vi undgår dog diesel biler for ikke at forringe miljøet og holde miljøforureningen på et minimum. Dette gør sig gældende, når vi skal tilbyde autotransport, men også når vi udfører andre services.

Autohjælp uden abonnement – Vores priser afhænger af..

Hvor bilen er, hvad der er galt med den og om vi skal fragte den tilbage til mekanikeren eller vores egen mekaniker. Skal du have udskiftet en reservedelen eller er det bare en skrue eller to, der sidder løs? Der er en masse spørgsmål, men frygt ej. Vi kan hurtigt afklare problemet og tilbyde dig den bedst mulige FASTE pris. Så du sikker på, at der ikke kommer alt muligt oven i. Det synes vi er god stil. Kontakt os for at få et knivskarpt tilbud. Hvis bilen slet ikke fungerer, så tilbyder vi også skrotning af bil i samarbejde med vores faste samarbejdspartner, som har mere end 6 års erfaring indenfor branchen.

Autohjælp uden abonnement – Vi håber vi ses

Vi glæder os til at høre fra dig! Bliv den næste glade kunde i rækken og få kanon god service. Vi er også rigtig taknemmelig, hvis du efter vores service kan efterlade en anmeldelse, du synes der er passende.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Derfor vælger kunderne os

Der er mange gode grunde, men her giver vi dig de hyppigste årsager til, at vores kunder vælger os til at hjælpe dem.

R

Autohjælp uden abonnement giver glade kunder

Vores autohjælp gør kunderne glade, fordi de får den vejhjælp de har brug for helt uden abonnement. Derudover yder vi rigtig god service! Så hvad enten du har fået smadret koblingen på din bil, punkteret dækket eller noget helt tredje, så ordner vi det!

R

Garanteret tilfredshed

Vi har en tilfredshedsgaranti, der sikrer dig når du får hjælp fra os. Vores garanti indbefatter også, at vi nogengange ringer til dig og evaluerer den medarbejder du har været i kontakt med. Så vi er sikker på, at du glad for vores service!

R

Billig autohjælp

Vi alle ved det er en myte, men lige for at slå det fast så betyder billig vejhjælp ikke dårlig vejhjælp. Vi forsøger at appellere bredt, også til studerende som fx. ikke lige har 4000 at smide efter vejhjælp til sin bil.

R

Autohjælp in house

Vi har både medarbejdere som tager sig af autotransport, men også specialiserede mekanikere, der hjælper med bilen. Vi udliciterer ikke autohjælpen. Det betyder for dig, at du ikke ender med en stor regning og at du kan være sikker på kvaliteten af vores arbejde.
R

autotransport TIL TIDEN

Vi sætter en pryd i, at afhente og aflevere bilerne til tiden. Det kan ikke nytte noget, at love en tid, hvis man ikke holder den. Vi instruerer derfor vores medarbejdere i at være punktlig. Så ved du, at hvis vi siger vi henter den kl 17, så bliver den hentet 17, og oftest kommer medarbejderen lidt før.
R

Vi ansætter kun stjerner

Vi ansætter kun stjerner indenfor branchen, du ved derfor at når en medarbejder kommer ud til dig, så er han glad, service-minded og yderst professionel. Fordi han elsker sit job, ellers ville han ikke være hos os! Det er din garanti på en god oplevelse.