Autotransport

Hos Autotransportfirmaet, tilbyder vi måske verdens bedste service i forbindels med autotransport. Leder du efter et veletableret firma med konkurrencedygtige priser? Så kan det være os.

Kontakt osVores blog

Autotransport

Med mere end 6 års erfaring i branchen tilbyder vi autotransport med god service. Du vil altid møde vores medarbejder med et stort smil. Hvad enten du skal bruge autotransport sjælland eller autotransport københavn, så kan vi hjælpe lige præcis dig. Med mange autotransporter kan vi hjælpe flere ad gangen.

Vores biler er næsten altid ude og køre…

Vi undgår dog diesel biler for ikke at forringe miljøet og holde miljøforureningen på et minimum. Vi tilbyder også autohjælp, så du kan blot klikke på linket, givet at du har brug for det.

Autotransport – Vores priser afhænger af..

Hvor bilen er og hvornår vi henter den. Vi er oftest fleksible med arbejdstider, så vi kan sagtens hente den og dig, hvis din bil bryder sammen på vej hjem fra arbejde. Vores chaufførerer kører nærmest døgnet rundt, så giv os et kald selv hvis din bill bryder sammen kl 18. Hvis du derimod skal skrot din bil, så har vi faste samarbejdspartnere. Så det er heller ikke noget problem.

Autotransport – Vi håber vi ses

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi har i en sektion længere nede samlet en række spørgsmål, som vi oftest får fra kunderne. I den nævnte sektion kan du læse svarene, derudover må du også meget gerne ringe eller skrive via vores chatbox eller kontaktforumlar, så svarer vi gerne på dine spørgsmål.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Derfor vælger kunderne os

Der er mange gode grunde, men her giver vi dig de hyppigste årsager til, at vores kunder vælger os til at hjælpe dem.

R

Glade kunder

Vi elsker glade kunder – Det hjælper nemlig forretningen, også er det et udtryk for godt arbejde. Vi gør en del for at tilfredsstille kunden, du vil derfor nærmest kun finde gode anmeldelser af os. Det synes vi er tillidsvækkende og god stil.

R

Garanti på tilfredshed

Vi har en slags tilfredshedsgaranti, derfor skal du ikke være forundret, hvis du bliver ringet op af vores hovedkontor. De ringer nemlig kunder op løbende for at få feedback, sådan forbedrer vi vores service og evalueringen af vores medarbejdere.
R

PRISVENLIGE

Vi ved, at autotransport kan være en dyr affære, når man ikke har abonnement. Det behøver det dog ikke at være, vi tilbyder derfor autohjælp uden abonnement til konkurrencedygtige priser.
R

Autohjælp in house

Vi har både medarbejdere som tager sig af autotransport, men også specialiserede mekanikere, der hjælper med bilen. Vi udliciterer ikke autohjælpen. Det betyder for dig, at du ikke ender med en stor regning og at du kan være sikker på kvaliteten af vores arbejde.
R

autotransport TIL TIDEN

Vi sætter en pryd i, at afhente og aflevere bilerne til tiden. Det kan ikke nytte noget, at love en tid, hvis man ikke holder den. Vi instruerer derfor vores medarbejdere i at være punktlig. Så ved du, at hvis vi siger vi henter den kl 17, så bliver den hentet 17, og oftest kommer medarbejderen lidt før.
R

Vi ansætter kun stjerner

Vi ansætter kun stjerner indenfor branchen, du ved derfor at når en medarbejder kommer ud til dig, så er han glad, service-minded og yderst professionel. Fordi han elsker sit job, ellers ville han ikke være hos os! Det er din garanti på en god oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvordan foregår hele proceduren?
Vi ønsker at gøre det meget nemt. Derfor kan du enten bestille via vores online formular her, hvor du blot skal udfylde få informationer på 2-3 minutter om diverse info også kontakter vi dig for en bekræftelse. Det synes vi er nemt og overskueligt.
Hvordan håndterer vi betalingen?
Vi forsøger at være fleksibel og tilpasse os, derfor tilbyder flere muligheder. Du kan enten vælge at betale, når du udfylder vores booking formular. Ellers kan du betale i kontant eller med mobilepay, når vi afhenter bilen. Derudover kan du i nogle tilfælde også lave bankoverførsler. Vi vil forsøge hurtigst muligt at inkludere kortbetaling på hjemmesiden.
Skal jeg være tilstede, når i hente min bil
Det skal du i nogle tilfælde og i andre behøves det ikke. Det kan vi oplyse dig om i telefonen, så ring så guider vi gerne helt uforpligtende og gratis. Husk vi tilbyder autotransport på sjælland, autotransport i københavn og nordsjælland. Så kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp og du befinder dig på sjælland.
Kan I hente bilen efter 16?
Vi forsøger som sagt at give den bedst mulige service, vi tilbyder derfor at afhente bilen efter kl 16 – helt kvit og frit. Det synes vi er god stil. Så er du også fri for at tage fri fra arbejdet eller at tage en sygedag.