VEJHJÆLP

Vejhjælp – Er uheldet ude, og søger du akut vejhjælp? Vi yder effektiv og kvalitetssikker vejhjælp – endda uden abonnement.

BESTIL HER

Ring på 53 53 23 22 eller brug kontaktformularen forneden

Vejhjælp

Rigtig mange danskere har stået i en uønsket situation, hvor bilen pludselig brokker sig midt på landevejen eller måske ligefrem bryder helt sammen. Uanset hvorvidt der er tale om punktering, fladt batteri, motorstop eller noget helt fjerde, er det både besværligt, tidskrævende og frustrerende. Det er umuligt at helgardere sig fuldstændig mod diverse mekaniske nedbrud og komplikationer, og du kan aldrig forudsige dem. Faktisk sker de typisk lige, når du mindst venter dem.

Men bare rolig – hjælpen er nær. Eller rettere vejhjælpen! Hos Autotransportfirmaet er vi specialiserede i autotransport og autohjælp, og vi har årelang erfaring med at yde effektiv, pålidelig og professionel vejhjælp til vores tilfredse kunder. Læs mere om vores vejhjælp nedenfor, og kontakt os nu og her for hjælp – vi sidder altid klar til at rykke ud til dig.

Vejhjælp uden abonnement – den fleksible og billige løsning

Mange spørger med rette: Hvad koster vejhjælp? Det er nemlig meget forskelligt fra firma til firma, hvad der opkræves for den specifikke vejhjælp. Men hos Autotransportfirmaet har vi gjort det simpelt og billigt for dig med vores vejhjælp uden abonnement. Vi kræver nemlig ikke, at du på forhånd skal have tegnet et abonnement hos os for at kunne modtage vores vejhjælp og serviceydelser.

Vi står faktisk altid klar med en hjælpende hånd, lige nøjagtig når du har behov for det. Og det skal du såmænd ikke betale ekstra for. Tværtimod. Vi har gjort det meget billigere og nemmere for dig som kunde og billist, da du med vores vejhjælp uden abonnement ikke skal betale for dyre bindinger og ordninger, selvom du modtager vores serviceydelser og vejhjælp. Du er således ikke tvunget til at skulle betale månedligt for ydelser, som du reelt set ikke kommer til at bruge. Du betaler kun, når der er noget at betale for.

Pris aftales direkte med os og fastsættes naturligvis individuelt ud fra det specifikke tilfælde. Og hvis du bestiller forud, kan vi tilbyde dig en fast og favorabel vejhjælpspris, så du kan blive godt kørende igen – uden at din pengepung har taget skade.

Kort sagt: Autotransportfirmaet er din faste, fleksible og uforpligtende ven i nøden – og vi er altid kun ét opkald væk. Prøv vores vejhjælp uden abonnement.

vejhjælp uden abonnement - fleksibelt og fantastisk

Akut vejhjælp – du og din bil er i trygge hænder

Som erfarne specialister i vejhjælp er der efterhånden ikke den type opgave, vi ikke kan klare for dig. Vi håndterer alt med professionel hånd og faglig indsigt – uanset hvorvidt der er tale om et større biluheld eller en mindre problemstilling med bilen. Vores vejhjælp inkluderer alt lige fra starthjælp, opladning og døråbning til dækskifte til nødreparationer, fritrækning, bugsering samt håndtering af færdselsuheld og transport af passagerer.

Vores medarbejdere er omstillingsparate og punktlige til fingerspidserne, hvilket betyder, at vi altid er klar til at rykke ud, så snart vi bliver kontaktet. Hos os er en aftale en aftale, og du kan således stole på at modtage troværdig og grundig service – selv i de mest akutte tilfælde. På den måde kan du mest effektivt overkomme udfordringen og komme godt og sikkert videre på landevejen.

Vi møder dig præcis dér, hvor problemet opstår, så du ikke skal tænke på at flytte dig ud af stedet. Vi udbedrer problemstillingen lige på stedet og kan begrænse enhver form for spildtid, da vi er blandt fåtallet af autotransportvirksomheder, der rent faktisk har specialiserede medarbejdere in house til at kunne klare bilreparationen. Det sparer dig altså både for tid og penge – og det er bare god stil i vores optik. Og vi sørger selvfølgelig også for at transportere eventuelle medpassagerer godt hjem, så ingen strander midt på vejen.

Med andre ord: Med vores akutte og pålidelige vejhjælp er du altid i trygge hænder, og du kan derfor med ro i maven sætte dig bag rettet.

Fast vejhjælpspris – skræddersyet efter den individuelle situation

Hvad koster vejhjælp? Ikke nødvendigvis særlig meget, hvis du spørger os. Vi går ind for lave priser og gode servicevilkår, hvilket kan mærkes på vores ydelser og vejhjælpspris. Ved at tilbyde vejhjælp uden abonnement bliver det nemlig muligt at give dig en fast vejhjælpspris ved bestilling. På den måde opnår du fuld tryghed i forhold til udgiften på forhånd, og du skal ikke bekymre dig undervejs om, hvorvidt der dukker uforudsete og uønskede udgifter op.

Når uheldet opstår, vil du ikke skulle se frem til lang ventetid på landevejen. Når du henvender dig til os, handler vi øjeblikkeligt og effektivt. Netop derfor kan vi garantere dig, at du får afklaret problemet hurtigt, og vi vil således kunne tilbyde dig den bedst mulige faste pris.

Sagt på en anden måde: Vi skræddersyr vores vejhjælp og pris nøjagtig efter den individuelle situation, så det bliver mest fair og billigt for dig.

Kontakt os til hver en tid – enten pr. telefon 53 53 23 22 eller via vores online kontaktformular samt info@autotransportfirmaet.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig – og ikke mindst yde dig effektiv og kompetent vejhjælp.

Ring på 53 53 23 22 eller brug kontaktformularen forneden

Hvordan foregår det hele

Det er meget nemt. Du udfylder blot formularen på siden eller skriver en mail eller ringer til os på 93 93 93 11, så hjælper vi dig godt på vej.

Hvilke betalingsmuligheder er der?

Der er primært 3 betalingsmuligheder. Der er mobilepay, kontant eller bankoverførsel. Vi tilbyder ikke kortbetaling, da der så skal være en kortterminal, hver evig eneste gang vi kører ud for at hjælpe med transport af bilen. Det bliver træls i længden. Vi kommer dog på et tidspunkt til at tilbyde det på siden, så du bare kan betale igennem den.

Hvordan er jeres arbejdstider

Vi tilbyder god service. Det betyder vi også har åbent efter normal kontortid. Vi har medarbejdere, som arbejder aftenvagter og nogle som arbejder dagsvagter. Du kan derfor altid være sikker på at få gavn af vores services. Ring til os og hør os ad. 

AUTOHJÆLP

Vi tilbyder hjælp til din bil, vi henter den og fragter den til mekanikeren, og får den repareret.

UDLAND

Vi henter også fra udlandet. Så skal du bruge noget specielt fra et nærliggende land, skal du ikke tøve med at kontakte os.

SPECIALTRANSPORT

Vi påtager os gerne specialopgaver, inden for vores fag. Så hvis du har brug for noget ekstraordinært skal du ikke tøve med at kontakte os.

10 + 13 =

Få autohjælp uden abonnement i dag

Autohjælp

VI tilbyder autohjælp helt uden abonnement til konkurrencedygtige priser

Autotransport

Skal du have fragtet din bil til eller fra udlandet måske?

Transport af bil

Vi tilbyder transport af din bil til gode studievenligepriser med god service