Transport af bil

Transport af bil er en af vores kerneydelser. Vi tilbyder autotransport og autohjælp uden abonnement meget billigt.
Kontakt osVores blog

Transport af bil

Transport af bil – Det har vi over 6 års erfaring med. Herunder både bugsering af bil til værksted uden abonnement, men også bare generel transport af bil til udlandet og fra udlandet. Vores priser er altid konkurrencedygtige og studievenlige, herudover er vi alle professionelle og i fantastisk humør. Så når bilen knækker sammen og dit humør ligeså, så ordner vi begge dele. Hvis du skal bruge autotransport sjælland så klik der. Hvis det er specifikt autotransport i københavn, så klik der. På den her side finder du for det meste informationer om, hvordan vi håndterer transport af bil.

Transport af bil til udlandet…

Vi transporterer biler til og fra udlande. Så du kan bruge vores ydelser, hvad enten du skal transportere bilen til udlandet pga. export, eller hvis du skal importere en fed bil. Vi kører mange biler af gangen og kan derfor oftest give en kniv skarp pris på disse ydelser. Herudover så går vi ind for…

Transport af bil på en miljøvenlig måde.

Vi støtter intitiativer, der forsøger at forbedre vores miljø. Ligeledes tager vi egne intitiativer og gør små ændringer i dagligdagen som til sidst gør en større forskel for, hvordan vi behandler miljøet. Som man korrekt siger mange bække små gør en stor å.

Bugsering af bil og godt humør…

Når vi fragter bilen så henter vi også godt humør med, som ikke kan undgå at smitte af på dig. Vi glæder os til også at hjælpe dig! Vi har længere nede på siden samlet spørgsmål, som kunne være relevante ifbm. transport af bil. Du må meget gerne ringe, hvis du føler for det. Det kan du gøre på vores telefon. Du kan også læse mere om transport på wikipedia

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Derfor vælger kunderne os

Få autotransport uden abonnement i dag

R

tRANSPORT AF BIL TIL UDLANDET

Vi tilbyder som sagt også biltransport til og fra udlandet. Så hvis du skal importere eller eksportere en bil, så er vi det rette firma. Kontakt os for at høre nærmere med hensyn til priser og andet. Vi kan også være fleksible med disse, så du altid er sikker på et godt tilbud.
R

kUNDETILFREDSHED

En af vores kerneværdier hos autotransportfirmaet er kundetilfredshed. Vi vægter det utrolig højt, og lever nærmest kun på anbefalinger fra mund til mund. Derfor er det både vores eksistensgrundland, men også en af vores drivkrafter i hverdagen. Vi elsker smil, og det får vi når vi giver det.
R

kONKURRENCEDYGTIGE

Vi er altid konkurrencedygtige på prisen. Så finder du et billigere alternativ, som tilbyder det samme. Så kan vi næsten helt sikkert matche eller gøre det billigere. Det er dog ikke altid, da vi bliver nødt til at bevare den gode kvalitet vi tilbyder, samt at give vores chauførrere en ordentlig løn.
R

Her er alt samlet

Vi tilbyder alt fra transport af bil til autohjælp til autohjælp uden abonnement etc. Så du kan altid være sikker på et godt tilbud fra os, hvis du fx. skal have transporteret en bil fra udlandet samt have noget ekstra tilbehør på. Så kan vores Chauførrer hente bilen og vores mekanikere kan hjælpe med tilbehøret.
R

Transport af bil til tiden

Vores ydelser er altid af højest kvalitet, derfor imdeøkommer vi alle deadlines og holder vores aftaler. Det er netop også det, vi kigger efter når vi rekrutterer nye medarbejdere. Derfor kan du være sikker på, at en aftale er en aftale hos os. På den måde får vi også gode anmeldelser. Det er som Kim siger en win-win-win situation.
R

5 STJERNER

Vi får næsten altid 5 stjerner af vores kunder, når de har fået transporteret deres bil eller fået bestilt ydelsen transport af bil. Det gør vi, fordi vi vægter kundetilfredshed. Vi sætter en pryd i at gøre tingene på en ordentlig måde og til tiden. Vi passer på bilerne, når de skal transporteres og fordi vi er konkurrencedygtige.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvordan foregår det hele
Det er meget nemt. Du udfylder blot formularen på siden eller skriver en mail eller ringer til os på telefonen, så hjælper vi dig godt på vej.
Hvilke betalingsmuligheder er der?
Der er primært 3 betalingsmuligheder. Der er mobilepay, kontant eller bankoverførsel. Vi tilbyder ikke kortbetaling, da der så skal være en kortterminal, hver evig eneste gang vi kører ud for at hjælpe med transport af bilen. Det bliver træls i længden. Vi kommer dog på et tidspunkt til at tilbyde det på siden, så du bare kan betale igennem den.
Transport af bil - Skal jeg være der?
Du behøver ikke, at være der når vi skal hente eller aflevere bilen. Den skal bare være tilgængelig og adressen skal være klar. Måske også en lille beskrivelse af om, den er i hjørnet mellem jagtvej og tagensvej fx, eller om den er lige ved stolpen etc. Det er vigtigt, at vi kan ringe til dig ved det aftalte afhentningstidspunkt.
Hvordan er jeres arbejdstider
Vi tilbyder god service. Det betyder vi også har åbent efter normal kontortid. Vi har medarbejdere, som arbejder aftenvagter og nogle som arbejder dagsvagter. Du kan derfor altid være sikker på at få gavn af vores services. Ring til os og hør os ad.