Derfor skal du lease din næste bil i stedet for at købe den

november 9, 2022

Flere og flere danskere har fået øjnene op for de fordele, man får ved at lease sin bil i stedet for at købe den. En af de største fordele er, at man kan få adgang til biler, som man under normale omstændigheder ikke ville have råd til at købe. En anden fordel er, at man ikke skal døje med et værditab på sin bil, men blot kan levere den tilbage, når leasingperioden udløber og lease en ny bil.

Ved at lease kan man skifte bil med jævne mellemrum og altid være kørende i en toplækker model. Hvis man samtidig ejer sin egen virksomhed, kan leasing også være en stor fordel. Især splitleasing kan være en fordel for både ens eget og virksomhedens behov for at have en bil. Grunden til at det kaldes splitleasing er, at man deler udgifterne mellem virksomheden og sig selv som privatperson. Vil du gerne vide mere om, hvordan du får en god aftale, så læs med i denne artikel.

Sådan finder du det rette leasingselskab

Hvis du som virksomhedsejer og privatperson, er interesseret i splitleasing, så skal du først og fremmest have fundet et leasingselskab, som tilbyder denne form for leasing. Splitleasing af biler er nemlig ikke noget, alle selskaber tilbyder, men hvis du ved, hvordan man bruger internettet til at søge, kan du hurtigt finde frem til de forskellige selskaber, som tilbyder denne service. Fleasing er måske en af de leasingselskaber, du vil falde over – de tilbyder nemlig denne fordelagtige leasingform.

Alternativt kan du også række ud til dit netværk, både det private og det professionelle, for at høre, om der skulle være nogen, som benytter sig af denne form for leasing. Hvis du er heldig, kender du en, der kender det helt rigtige firma, og som kan henvise dig dertil, enten baseret på vedkommendes egne erfaringer, eller fordi vedkommende har en god kontakt til selskabet.

Find den bedste pris på splitleasing af biler

Uanset set hvilken service eller hvilket produkt man er på markedet efter, så vil man selvfølgelig gerne have den bedste pris. Det er dog ikke altid, at den bedste pris giver de bedste betingelser, så det optimale vil være at finde en kombination af begge. Den bedste måde at finde den mest fordelagtige pris på er ved at kontakte selskaberne og bede dem om at give dig et tilbud, på det specifikke behov du har. På den måde kan du læse de forskellige tilbud igennem og dermed komme frem til det tilbud, som tilbyder den bedste kombination af pris, betingelser og ikke mindst udvalg af biler. Herefter er det blot at kontakte selskabet og indgå en aftale.

What is AI?

Kunstig intelligens eller AI er teknologi, der simulerer intelligens. Mennesker har brugt AI til at analysere store mængder data og beregne komplekse problemstillinger hurtigere end de kan løses manuelt.
Autoimport af bil fra tyskland: Hvordan er det med moms? Guide til moms ved bilimport til Danmark fra Tyskland

Autoimport af bil fra tyskland: Hvordan er det med moms? Guide til moms ved bilimport til Danmark fra Tyskland

Autoimport af bil fra Tyskland? Ønsker du at betale den korrekte moms til dit nye køretøj? Med denne guide er du klar til at forstå reglerne, så du kan betale det rette beløb med det samme.
Import af bil fra tyskland: Hvordan er det med moms? Guide til moms ved bilimport til Danmark fra Tyskland

Import af bil fra tyskland: Hvordan er det med moms? Guide til moms ved bilimport til Danmark fra Tyskland

På udkig efter en bil i Tyskland? Vi giver dig en guide til, hvordan du skal håndtere moms ved bilimport fra Tyskland til Danmark. Vi viser dig, hvordan du får din bil beregnet, og hvordan du betaler moms for den i Danmark. Kom igang!
Sådan finder du den rigtige bilforsikring

Sådan finder du den rigtige bilforsikring

At finde den rigtige bilforsikring kan være en uoverskuelig opgave i ...
Kan du transportere hamstere og gnavere i bil?

Kan du transportere hamstere og gnavere i bil?

Kan du transportere hamstere og andre gnavere i din bil? Og hvad skal du ...
Kan du transportere fugle og papegøjer i din bil?

Kan du transportere fugle og papegøjer i din bil?

Pakker du bilen til en biltur? Glem ikke dine pelsede (eller fjerklædte) ...